Weber barbecues bij IJzerhandel

Weber barbecues bij IJzerhandel
15 augustus 2016 easy wok and bbq

Het is zomertijd: tijd voor avonden lang barbecueën met vrienden en familie. Sizzelend vlees en rokende stukjes vis, direct van de grill. Heerlijk. Er zijn maar weinig mensen die geen honger krijgen van de geur van een rokende barbecue. En met Weber wordt je barbecue-ervaring nog een stukje leuker. Het Amerikaanse, professionele merk maakt barbecueën gemakkelijker en smakelijker.

Vind je Weber barbecue bij IJzerhandel.

Bij IJzerhandel.nl vindt je een breed assortiment Weber barbecues met scherpe prijzen. Want wij staan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. En als je je Weber barbecue op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, heb je ‘m morgen al in huis! Ideaal als het weerbericht op het laatste moment een prachtige zomeravond voorspelt.

Maar barbecueën in de winter wint ook steeds meer aan populariteit. Waarom zou je jezelf alleen bij mooi weer een heerlijk stukje vlees, rechtstreeks van de grill gunnen? Juist bij koud winterweer heb je behoefte aan een voedzame maaltijd met de subtiele smaak van houtskool. Probeer het eens!

In ons assortiment vind je allerlei soorten Weber barbecues:

Al deze producten worden gekenmerkt door de professionele Weber-kwaliteit. Neem zelf een kijkje in ons assortiment Weber barbecues.

Weber accessoires

Naast barbecues van Weber, vind je bij IJzerhandel.nl ook nog alle accessoires van Weber die je nodig hebt tijdens het barbecueën. Denk daarbij bijvoorbeeld aan barbecueplaten, briketten, houtskool, roosters en gereedschap. Maar de Nederlandse zomeravonden laten ook nog wel eens een druppel regen vallen (om nog maar niet te spreken over de winter). Om je Weber optimaal te beschermen, vind je bij ons daarom ook speciale Weber-hoezen. Bekijk ons assortiment Weber accessoires.

De Weber Grillmasters van IJzerhandel.nl

Maar als je eindelijk de eigenaar bent van een echte Weber moet je er ook nog mee aan de slag. En als je meer wilt leren over het bereiden van je ultieme stukje vlees of groente, kun je bij onze Grillmasters terecht. Zij zijn namens Weber getraind door meesterkok Ron Blaauw (2 Michelinsterren). Ze zijn gecertifieerd en beschikken over alle benodigde vaardigheden en (presentatie)middelen voor het barbecueën met een Weber. Volg zelf een Weber workshop!

Bekijk alle Weber barbecues

Klik hier voor meer informatie